Divendres 21 d’agost, comencen les Festes Majors d’enguany.

L’any passat, el 18 de setembre, dies després de què acabaren les del 2008, vaig escriure aquest «post»:

https://amparosampedro.wordpress.com/2008/09/18/me-pongo-seria-fiestas-2009/

 No sé què què passarà en acabar les que demà comencen. Espere de tot cor, que malgrat que res d’allò que ja portem dos anys recomanant al govern municipal del PP haja estat ni tan sols debatut, les d’enguany siguen unes Festes com mereix un poble com el nostre.

El Programa preveu per al Dia 1 de Festes:

18h. Als claustres de l’antic Convent, inauguració de l’exposició del pintor Montesinos. Us recomane que la visiteu; Montesinos és un pintor, l’obra del qual es pot considerar pròxima a l’hiper-realisme; perquè treballa un acurat tractament del color i del dibuix, convertint-se en expressió «figurativa» d’alt valor objectiu estètic i que assoleix l’ètic que ell mateix es planteja ([…] no es la espectacularidad lo que me atre en los temas, pues pienso que la vida está en las pequeñas cosas, está en la poesía y sobre todo en la reflexión […]) Cita textual de l’autor.

Montesinos porta ja a sobre una importantíssima experiència i un prestigi ben reconegut en nombroses exposicions.

L’exposició estarà oberta del 21 d’agost fin l’1 de setembre.

23h. Pregó de les Festes a la plaça Major, a càrrec de D. Ricardo Fuster Crespo (empressari i constructor). Enguany l’Ajuntament ha anul.lat el sopar que oferia al pregoner, i al qual -des de fa un parell d’anys només- convidava també als representants de les Festes, i, selectivament, a determinades associacions del poble.

Cada dia anunciaré en el blog els actes de les Festes; i cada dia també, escriure la crónica d’allò que he viscut directament.

¡Bones festes!