19 de maig de 2010. Dimecres

No és possible xafar els carrers del poble, i no sentir les queixes de la gent.

No és possible fugir de tot i de tots, i no assumir les responsabilitats que en corresponen.

No és possible dir-los a uns el que volen escoltar, i a altres justament el contrari.

No és possible defendre’s d’alló que no té justificació, atacant sense miraments i falsejant la veritat.

No és possible que seguixquen vostés amagats. De veritat, no és possible.

Tots vostés, regidores i regidores amb noms i cognoms, Sebastián Bosch, Agustín Aliaga, Carlota Navarro, Alejandro Llácer, Javier Almela, Ana Llorens i Jesús F.Quiñonero, han de donar la cara; han d’explicar per què han fet el que han fet, i per què han deixat de fer el que era la seua obligació.

Si vostés són capaços de malparlar els uns dels altres, per tractar d’exculpar-se individualment davant del primer veí que els para pel carrer, què no faran i què no diran contra qualsevol de nosaltres per tal de frenar el seu propi descrèdit?

 Com pot ser que no els importe l’enrenou que estan provocant, i la indefensió en la que estan deixant als veïns i veïnes?

El sr. Llácer sap que espere una resposta a l’oferiment que li vaig fer de comparéixer junts i explicar públicament el que ha passat de veritat amb l’IBI de 2004. I seguix mut.

Ara, obric l’oferiment a tot l’equip de govern: l’alcalde, el regidor de Hisenda, Cultura i de l’Escola Infantil Municipal (Llácer), el regidor de Festes i Esports (Aliaga), la regidora de Medi Ambient (Navarro), la regidora de Benestar Social (Llorens), el regidor d’Urbanisme, Policia Local i Seguretat Ciutadana (Almela), i el regidor de Participació Ciutadana (Quiñonero) …

Tinguen vostés la valentia de convocar un plé a les 8 de la vesprada perquè els veïns i veïnes que vullguen hi puguen venir, i parlem.

Parlem de les coses que sí que importen al poble. Parlem dels carrers, del trànsit, de les Festes, de la brutícia i del fem; parlem dels comptes, dels Tallers d’Ocupació, de la contractació de Personal, de la Casa de Cultura, i del funcionament de l’Escola Infantil; parlem del Centre de Dia inexistent malgrat la presència d’un edifici acabat des de fa més de tres anys… i de tot allò que el públic present ens vullga preguntar amb absoluta llibertat.

Parlem-ne, per favor, parlem-ne … Els hem aportat solucions, els hem recomanat actuacions, i vostés seguixen callats i amagats.

Parlem-ne, que ja és hora i perquè ja n’hi ha prou!