Estic desvanida d’acompanyar a Ricardo Pascual en la candidatura amb la qual ens presentem el socialistes de Rocafort a les eleccions municipals del 22 de maig. Ell també forma part d’eixa majoria de veïns que considera que la política municipal ha de gestionar-se en trellat.

¿COMUNICADOS DE ALCALDIA?

«Hola, una salutació a tots.

Sempre he estat compromés en la vida política i social de Rocafort. Em preocupe de conéixer totes les notícies que m’arriben de totes parts, perquè estar al corrent del que passa en el nostre poble i de les inquietuts que tenen els veïns és una obligació que tinc com qualsevol ciutadà. Però jo esta volta m’he implicat molt directament perquè la situació és forta.

Encara que vaig a donar la meua opinió estrictament personal, estic clavat en gust en un projecte il.lusionant i importantíssim per a canviar el que està passant i garantir una gestió municipal transparent, eficaç i honrada.

De tant en tant veig la web de l’Ajuntament, consulte les notícies, les noves publicacions, i «los comunicados de la alcaldía»,  etc.,  en els que he arribat a llegir frases i intervencions sorprenents.

La web de l’Ajuntament, com el seu nom indica, el Sr. Alcalde no pot gastar-la com un portal privat seu en el qual escriu lo que li vé en gana per a posar a «caure d’un burro» a uns i altres. En la meua modesta opinió, no hauria de malbaratar tant de temps en obsesionar-se amb la portaveu del grup municipal socialista, però si tot i així vol fer-ho, que s’òbriga i pague de la seua butxaca un portal personal. Jo crec que si el seu temps, que li’l paguem amb els diners de tots, el destinara a resoldre problemes, econòmics, polítics, socials, i culturals , «otro gallo cantaría…»

La web de l’Ajuntament no té eixa funció, no és un butlletí propagandístic del partit en el poder, és un portal d’informació i d’ajuda al veí, i en eixa web que és de tots les seues opinions personals no ens importen.

Més coses. El partit Socialista de Rocafort ha decididit per unanimitat en una assemblea elegir a Amparo Sampedro com la nostra representant i candidata a l’alcaldia, en una llista formada per persones afiliades i altres independents, d’una manera lliure, sense pressions i sense mentides. És la millor manera de fer les coses bé.

Totes les persones que estem ací defensem que l’Ajuntament ha de ser totalment transparent. Per eixemple: el detall de demanar fotocòpies de qualsevol documentació i que el Sr. Alcalde només done les que ell vol, no l’entenc. ¿Per què?, ¿és que n’hi ha alguna cosa a amagar? ¿és que n’hi ha coses que no es poden comprovar?………

Parle ara de la intolerància, de la crispació, dels insults i dels atacs personals,…  totes són armes que nosaltres no anem a gastar, la gent d’esquerres i progressita, entre els quals jo em trobe, som totalment contraris a eixe estil perquè creguem en la paraula, en el diàleg i en el debat amb papers i arguments.

Jo ho tinc clar i per aixó estic ací, ha de tornar la tolerància, té que existir un ambient de cordialitat entre tots els veïns, i cal obrir pas a l’educació i al respecte per poder acabar amb els  «interessos personals» de la política municipal al poble.

Es pot discutir i debatre políticament amb arguments, amb dades i amb les idees, sense enfrontaments i atacs personals. És possible!

Per aconseguir tot aixó, és necessari comptar amb tots els qui esteu en desacord amb eixa forma tant trista de fer la política municipal. En mi ja compteu, i ara necessite comptar amb tots vosaltres per aconseguir-ho junts.

¡Gràcies!»

Anuncio publicitario