Dijous 7 d’abril de 2011

Despús-ahir dimarts se celebrà l’últim plé ordinari d’este mandat municipal (2007-2011). La majoria dels veïns i veïnes que podrien estar interessats de participar no ho pogueren fer perquè l’hora de la convocatòria mai ho ha permés (les 11 del matí)

Nosaltres, com cada dijous després d’un plé, hui a les 20h i al mateix saló de l’Ajuntament, estarem allí per donar explicacions i papers dels assumptes que vullgau conéixer, i per escoltar les vostres opinions o aclarir els dubtes. Després, celebrarem amb mistel.la i dolços el final d’esta etapa.

Nota molt important: Recordeu que des del dilluns i fins el dissabte a les 13h, el cens electoral està en exposició pública a l’ajuntament perquè comproveu que esteu, i que les vostres dades són correctes. Qualsevol error vos impedirà votar!

Altres ajuntaments han facilitat a tots el veïns eixa comprovació (com marca la llei) mantenit les depedències obertes de 8h a 20h, des del dilluns 4 d’abril fins el dilluns 11 d’abril (dissabte i diumenge també); o poder fer-ho a través de la web municipal.

El nostre Ajuntament (o millor dit, el govern municipal) prefereix restringir-ho i fer-ho més difícil…