Dijous 18 d’agost de 2011

 

Demà comencen les Festes Majors.

Visc la vespra amb l’alegria de comprovar que gràcies a l’esforç de tots, les Festes d’enguany poden ser un bon inici d’una etapa diferent.

Potser hi haurà errors, potser caldrà polir detalls, potser no ha hagut temps material per arrodonir tot el que es pot millorar… i aixó també ho assumisc.

Però és de raó pensar que ens hem deixat la pell per a tancar en un temps mínim un programa digne i ampli que manté no només els lligams amb els quals es va comprometre de paraula (i sabent que no hi quedava un “gallet”) l’anterior equip de govern amb les clavaries i la Junta de Morios i Cristians, sinò que augmenta amb imaginació i molta col.laboració l’oferta durant tots i cada ú dels dies de festa, del 19 d’agost fins el 4 de setembre.

Res de tot aixó no haguera estat possible sense la comprensió del poble, de la gent que estima de veritat el poble.

Totes eixes persones anònimes o no,  i les clavaries de la Mare de Déu d’Agost i del Roser, la Junta de Moros i Cristians, les comfraries del Crist i de la Mare de Déu de la Consolació, la Banda de Música, les falles de la Llotgeta i de la Unió… han fet moltíssim per les festes d’enguany. No hem d’oblidar-ho.

Perquè les festes d’enguany són un xicotet miracle dirigit pel regidor Alejandro Marco i que ell voldria que pogueren signar amb lletres majúscules moltes persones que mai apareixeran en un paper.

Ell i els homes i les dones que ho han aconseguit mereixen l’agraïment de tots.

Que el meu ja vaja per davant.

Anuncios