Divendres 29 de novembre de 2013.

Fixeu-vos com són les coses.

Hui pel matí molts no savien que durant tota la nit passada i la matinada Canal-9 havia estat un bull de gent i de treballadors de la tele lluitant contra el que era inevitable després que ahir la majoria absoluta de les Corts Valencianes, amb l’absoluta soletat en la qual es queda qui defensa allò  que és indefendible, aprovà el tancament de la RTVV.

Pocs savien que durant més de 12 hores (fins a les 12, 10h de hui) alguns treballadors havien decidit de tancar-se a la seu de C9 a Burjassot per tal de fer un programa especial en directe que han xafat per primera volta polítics d’esquerres, polítics nacionalistes, intel.lectuals valencians silenciats, la presidenta de l’Associació de Víctimes del Metro… i molts d’ells han hagut d’entrar per una finestra mentre la Policia Nacional impedia l’entrada a qualsevol de bon dematí.

De matinada també el DOCV treia un número especial amb l’aprovació de la Llei que tomba l’existència de RTVV.

La Policia Nacional a la porta, l’empressa de seguretat avisada, el Jutjat de Paterna preparat, els «liquidadors» al peu del canó… però el senyal havia que desconnectar-lo i  Paco Telefunken n’era l’encarregat.

I va i resulta que Paco Telefunken diu que no, que ell se’n va a sa casa i que no serà ell qui apague la RTVV.

Aquest home és hui el nostre heroi. No és que amb la seua RTVV seguixca en marxa, és que amb la seua ha demostrat que a voltes cal dir NO per  poder dormir tranquil.ls

A Paco Telufunken, gràcies.  Ha estat un plaer  conéixer-lo, tard però ara ja inoblidable.

(De RTVV ja en parlaré)