22 de desembre de 2013

Anit, com cada any, la Banda Simfònica de Rocafort obrí les portes de Nadal.

L’Agrupació Musical de Rocafort organitzà un acte preciós que omplí la Casa de Cultura de gom a gom convocant les persones que al llarg de 30 anys s’han deixat la pell perquè hui la nostra Banda siga un senyal d’identitat irrenunciable del poble.

Anècdotes, emoció i records. Reconeixement públic als músics i a les seues famílies, a les diverses directives, als professors, a les «Amigues de la Música» -que durant molt de temps desenvoluparen un paper fonamental- i a Rocafort, que ha recolzat este projecte des del primer moment.

Anit, va ser especial. Estaven els què havíen d’estar i la memòria del poble va agraïr el treball imprescindible dels què se’n han anat per a sempre: Enrique Gozalbo, Mariano Bayo i Luz Jiménez, Paco Llorens («el rochet»), Paco Roig Silvestre («el Tío Paco el català»), Carmen Cola

Amb tot l’orgull podem dir que la Música ha trobat el seu espai a Rocafort i que les persones que fa 30 anys engegaren este iniciativa no estaven equivocades com tampoc ho estavem les més de 300 persones que ahir demostrarem que la vida sense Música seria un error (Goethe)

A totes les persones que han fet possible que la Música forme part de la nostra manera de celebrar la Vida, gràcies!

Com a veïna i com alcaldessa, de cor, a tots i a totes, gràcies!