Divendres 28 de febrer de 2014

Són molts els llauradors de l’horta que estan patint robatoris en els seus camps.  Molts. Massa.

No són només les persones que passegen per l’horta i omplin les seues borses sense cap consideració i sense mirar com ni de quina manera tallen (malament) carxofes, arranquen (malament) taronges o fan malbé els camps d’hortalisses.

Són també els que arriben en cotxes i furgonetes i furten un camp sencer…

Ni consideració ni respecte als llauradors.

L’ajuntament ha tancat les portes de l’horta perquè només puguen passar els propietaris, però els cadenats els trenquen o les portes es queden obertes…

Tots eixos problemes els vaig parlar amb la Guàrdia Civil de Moncada que és, al cap i a la fi, qui té les competències de seguretat en eixa zona. Però no hi ha mitjans suficients per molt que a la Delegada del Govern se li òmpliga la boca afirmant que «el Gobierno de España ha multiplicado los efectivos para que más agentes de la Guardia Civil  patrullen por las zonas de la huerta»

La Guàrdia Civil fa tot el que pot amb el que té, i no té massa.

L’Alferes de Moncada es va brindar a mantenir una reunió amb els llauradors de la zona per explicar les actuacions i atendre directament els problemes.

La reunió serà HUI DIVENDRES 28 DE FEBRER, a las 19h, als locals de l’antiga Cámara Agraria de Moncada (carrer de la parada del Metro de Moncada.)

I allà estarem esta vesprada. Els llauradors de l’horta de Rocafort i totes les persones interessades estan convidats.

Anuncio publicitario