Dissabte 17 de maig de 2014

 

La nostra Banda arriba demà diumenge al XXXVIII Certamen Provincial de Bandes. I aixó no és poca cosa.

Quan vaig estar amb els músics i el director el passat divendres, els vaig explicar el que sentia com a veïna i com acaldessa.

Porte molts anys acudint als seus concerts; ho he fet com a veïna, després com a regidora en l’oposició i ara com alcaldessa. Puc dir que sóc una admiradora entusiasta de la Banda i no enganye ningú.

He comprovat que la suma contínua de joves i no tant joves la ha feta més gran i més forta, he escoltat millorar la seua sonoritat concert rere concentr, he vist créixer a molts dels seus membres que hui són solistes qualificats, m’he emocionat amb la millora excel.lent en l’execució de les peces d’un repertori que renoven amb cura i molt d’estudi i dedicació.

 

 

 

Aconseguir arribar al Certamen de Bandes provincial és una fita importantíssima.

I  ningú de vosaltres, Músics de la Banda, heu d’oblidar que esteu on esteu perquè sou vosaltres qui ho heu aconseguit; perquè hi heu posat ganes, voluntat,  compromís, hores i hores d’assajos furtades al vostre temps lliure, al vostre esplai personal després d’esgotadores jornades a l’escola, a l’institut, a la Facultat o al treball diari.

 

 

Només amb aixó, ja seria prou perquè tot el poble ballara de puntetes i vosaltres gaudireu de veritat del vostre éxit.

… Per aixó, amics músics, mestre-director, president i membres de la Junta directiva, passe el que passe demà diumenge vosaltres heu guanyat. Heu guanyat experiència,  prestigi, solidessa, respecte artístic i l’admiració del poble que vos escoltem bocabadats i amb raó.

I si a més de l’èxit que teniu a la butxaca perquè és el vostre, demà arriba un premi -cregueu-me- no podrà ser més valuós que l’estima i el reconeixement públic que ja vos heu guanyat.

Perquè sou una peça fonamental de la Cultura del poble i perquè tots estem al vostre costat,  l’Ajuntament possarà a disposició de tots els veïns i veïnes l’oportunitat de escoltar-vos i veure-vos en la retransmissió en  directe a través de la web municipal rocafort.es , de la web cultura.rocafort.es  i de twitter: @culturarocafort,  #Rocafortbandacertamen2014, a partir de les 17h

Demà, festa de guardar en la memòria de Rocafort!

 

 

 

 

Anuncio publicitario