Dissabte 20 de desembre de 2014

 

Ahir, a boqueta de nit, les Veus de la Coral Polifònica de Rocafort enllumenaren l’església del poble. Un escenari obert a tots sense cap discriminació.

Nadalenques precioses que ens acaronen, ens abracen i ens fan una miqueta més feliços; perquè són tradició cultural arrossegada durant segles que segueix explicant periodes diversos de la nostra vida i de la de les persones amb les quals la compartim.

AnitCarlos Pastor –director de la Coral i les Veus que en formen part, demostraren altra volta  que és possible treure endavant el que és necessari. I la Cultura, en qualsevol de les seues manifestacions, és necessària; per aixó hauríem de col.laborar a fer-la possible entre tots. Sense reserves.

Hui dissabte, la Música serà la protagonista. 

El Concert de Nadal de l’Agrupació Musical de Rocafort convoca també els veïns i veïnes del poble en favor de la Cultura.

És Cultura el fil més fort que ens uneix a les generacions que ens han precedit i a les què ens succeïran; és Cultura posar en valor l’esforç col.lectiu per respectar el llegat que hem rebut i engrandir el que haurem de cedir.

La Cultura és un valor universal (social, educatiu i econòmic) impossible de calcular pels que se’n mostren incapassos i s’encaboten a no veure més enllà dels seus interessos personals.

El menyspreu a la Cultura ens afecta a tots hui i per a sempre. Eixe menyspreu no només és ridícul, sinò irresponsable.

Estic segura que, com anit ja va fer la Coral, hui l’Agrupació Musical de Rocafort i la seua Banda Simfònica ens oferirà altre eixemple indiscutible.

Animeu-se’n!