Dilluns 29 de juny de 2015

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha nomenat hui els membres del seu Govern.

 

 

(font: cadenaser.com)

 

Són homes i dones compromesos amb les institucions a les quals representen i amb les persones -en el més ampli sentit de la paraula- que han de servir.

 

Homes i dones de carn i ossos, apegats a la terra que xafen i que tant s’estimen; homes i dones obligats a re-construir l’honorabilitat perduda dels càrrecs públics que amb tota responsabilitat van a ocupar…

Ara, després de tants anys de deixadesa i negligència, de tanta vergonya aliena assumida amb pena i ràbia, de tantes i tantes malifetes de les quals encara no sabem com n’eixirem… Ara, els valencians, farts d’ofrenar noves glòries a un bon grapat de desaprensius, malfeiners i -presumptament- deliqüents; ara, -dic-, els valencians enfilem un camí difícil on el treball serà immens, delicat i complexe.

Desitge al nou Govern valencià que “tinguem sort i que trobem tot el que ens va mancar ahir”, perquè el camí que dibuixe també haurà de ser el nostre i perquè el seu esforç haurà de ser necessàriament la nostra complicitat.

A tots, al nostre Govern i a les persones que, amb trellat, prudència i moltes ganes, mamprenem la singladura, bon vent i barca nova!