Dimecres 29 de març de 2017.

 

Sóc militant socialista des de fa molts anys.

Militant, és a dir, que defense els principis i els valors del socialisme democràtic, crec que l’àmbit de la socialdemocràcia és el que millor els pot preservar i ho dic públicament.

Ser militant mai m’ha incapacitat a pensar per mi mateix, a discrepar sobre la manera en la què fem les coses. Tot el contrari, militar és parlar en veu alta davant d’altres persones que, como tu o como jo, també som de la mateixa manera de pensar sobre valors i principis i podem estar d’acord sovint o no en com seguir avant.

Sóc militant socialista perquè la participació en política és un dret inqüestionable que generacions anteriors a la meua els va haver de costar sang, suor i massa llàgrimes perquè nosaltres ara pogam gaudir-ne amb total llibertat.

Sóc militant socialista perquè és impossible l’equidistància davant dels assumptes que ens afecten com a societat i com a persones; i perquè la vida col.lectiva i les relacions entre les persones en qualsevol dels espais que compartim (el territori, l’ensenyament, les institucions, la sanitat, el treball, les tradicions, la cultura, l’economia, el medi ambient, etc. etc.) formen part també de la meua vida.

Sóc militant socialista perquè sóc dona i defense la igualtat de drets i d’oportunitats de totes les persones i perquè sé que la meua llibertat com a dona eixampla la llibertad de la societat en la qual vivim i la enforteix.

Sóc militant socialista perquè sóc valenciana i m’estime la nostra llengua. Perquè respecte totes les llengües i sé que totes expressen el cor i el cap de qui les parlen.

Ara, precíssament ara, el PSOE necessita més que mai més persones com tu, gens indifirents davant del que passa en el país i disposades a col.laborar colze a colze per tal de que el PSOE treballe en el present, mire cap el futur i no s’ature en el passat. Com sempre hem fet a #Rocafort.

 

Resultat d'imatges de PSOE

 

Te’n vens? Afilia’t. Si ho fas abans de dissabte 1r d’abril, també podràs votar en les primàries per triar Secretari/a general defederal

https://afiliate.psoe.es/Affiliation/AffiliationHome

Anuncio publicitario